logo

Ons aanbod

Uitzenden

Opdrachtgevers

Uw werving en selectie voor tijdelijk en/of vast personeel vertrouwd uit handen nemen. Dat is onze kracht. Zeeman Mariflex draagt zo actief en efficiënt bij aan uw eigen bedrijfsvoering. U als opdrachtgever bent immers gebaat bij een optimale continuïteit van uw productieproces; Zeeman Mariflex is úw partner als het gaat om tijdelijke of vaste opdrachten, ziektevervanging en extra inzet voor piekperiodes. U kunt dus met een gerust hart uw tijdelijke- of meer langdurige vacatures bij ons neerleggen. UW vacatures zijn bij ons in vertrouwde handen.

Werknemers

Hoofdactiviteit van Zeeman Mariflex is uitzenden. Dat is onze kracht. Uitzenden vereist flexibiliteit en vakmanschap en vakmanschap is afhankelijk van marktkennis, sociale- en luistervaardigheden en administratieve structuur. Zeeman Mariflex is pas tevreden als jij dat bent; we doen ons best om je projectmatig aan het werk te houden op de plek waar jij het best functioneert. Projectmatig werken heeft als groot voordeel dat je ervaring krijgt op allerlei gebieden, je doet indrukken op van verschillende bedrijven, en niet in de laatste plaats bouw je je netwerk uit. Met een beetje geluk kun je ergens blijven, of komt er op termijn een baan vrij waarbij het bedrijf aan jou denkt!

Ook als er even geen actuele en passende vacature voor u klaarligt gaat Zeeman Mariflex actief voor u aan de slag, op zoek naar die passende vacature.

Detacheren bij Zeeman Mariflex!

Opdrachtgevers en Werknemers

Opdrachtgevers en Werknemers
Detacheren is maatwerk voor de (middel)lange termijn. Naast de duur en de invulling van de opdracht worden er afspraken gemaakt over bijvoorbeeld concurrentiebeding, opzegtermijn en kwaliteitsgaranties. Detacheren is de meest ideale combinatie tussen flexibiliteit en zekerheid. Enerzijds doe je als werkzoekende veelzijdige werkervaring op en anderzijds heb je de zekerheid van de duur van de opdracht. Zo kun je maximaal variëren in je werk en optimaal profiteren van de zekerheid die wij je bieden.

Payrolling voor opdrachtgevers, laat u ontlasten

Payrolling

U staat als opdrachtgever regelmatig voor de vraag: welk contract bied ik een nieuwe werknemer? Halfjaar of jaar? Onbepaalde of bepaalde tijd? Of breng ik de nieuwe medewerker(s) onder bij een uitzendbureau? Is payrolling interessant voor mij?

Wat u wilt is duidelijk: flexibiliteit en zekerheid optimaal combineren. Deze twee facetten zijn via Zeeman Mariflex BV goed te matchen. U verwacht daarbij wel een optimale betrokkenheid van ons bij uw bedrijf. Daarnaast wenst u minimale administratieve en arbeidsrechtelijke lasten. Wat u niet wilt is dat uw uitzendbureau alleen maar ‘uitzendkrachten verloont’. U wilt dat er meegedacht wordt. U wilt een gedegen service. Wat u dus eigenlijk wilt is Zeeman Mariflex BV.

Het heeft als werkgever een behoorlijk aantal voordelen om werknemers via een uitzendbureau aan te nemen, in plaats van in eigen dienst:

Ontlasting eigen P&O afdeling door middel van: