logo

Diensten

About Service

Uitzenden

Uw werving en selectie voor tijdelijk en/of vast personeel vertrouwd uit handen nemen. Dat is onze kracht. Zeeman Mariflex draagt zo actief en efficiënt bij aan uw eigen bedrijfsvoering. U als opdrachtgever bent immers gebaat bij een optimale continuïteit van uw productieproces; Zeeman Mariflex is úw partner als het gaat om tijdelijke of vaste opdrachten, ziektevervanging en extra inzet voor piekperiodes.       

About Service

Detacheren

Detacheren is maatwerk voor de (middel)lange termijn. Naast de duur en de invulling van de opdracht worden er afspraken gemaakt over bijvoorbeeld concurrentiebeding, opzegtermijn en kwaliteitsgaranties.

Werving & Selectie

Aan de hand van het profiel dat wordt gezocht, zorgen wij voor de werving van de geschikte kandidaat. Werving & selectie kunt u combineren met uitzenden of detacheren.

Zekerheid voor u als opdrachtgever

Momenteel ligt ook de maritieme sector onder druk als gevolg van het economische klimaat. Logisch gevolg hiervan is dat u als opdrachtgever kiest voor de juiste balans tussen Flexibiliteit en Zekerheid. Ongeacht welke van deze  twee aspecten voor u de doorslag geven, voor werving en selectie van vaste en tijdelijke medewerkers  schakelt u Zeeman Mariflex in. Onze expertise en snelheid op het gebied van werving en selectie  biedt u de mogelijkheid om u te focussen op uw eigen core-business.

Voordelen van een uitzendbureau voor werkgever:

Het heeft als werkgever een aantal voordelen om werknemers via een uitzendbureau aan te nemen, in plaats van in eigen dienst:

Ontlasting eigen P&O afdeling door middel van:

Transparant, gemak en betrouwbaarheid

Payroll service

U werft en selecteert zelf personeel maar u voelt niets voor de administratieve lasten? U levert bij ons een volledig arbeidsdossier aan en wij verzorgen de totale salarisadministratie. Met payrolling nemen wij het contractbeheer, de administratie en de verloning van uw medewerkers van u over inclusief de juridische verplichtingen en werkgeversrisico’s. 

U zorgt zelf voor de werving, selectie en de begeleiding op de werkplek. U als opdrachtgever ziet immers niet op tegen personeel maar wel tegen alle administratieve lasten.  Wij bieden u kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid op korte én lange termijn. U kunt met een gerust hart uw administratieve en juridische HR-zaken aan ons overlaten, want wij zijn volledig op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving. Daarnaast garanderen wij u een betrouwbare dienstverlening, een transparant proces, maatwerk, gemak en betrokkenheid.