logo
Betrokkenheid, eerlijkheid en kwaliteit

Zoek niet verder

Kom maar op met je ambitie!

Neem contact op info@zeemanmariflex.nl of bel ons +31 (0)527 - 74 50 40

Een persoonlijk gesprek om kennis te maken en het bespreken van uw wensen en CV, wij koppelen U aan de beste werkgever of medewerker.
Zeeman Mariflex

Over ons

Zeeman Mariflex is een jong en dynamisch uitzendonderneming en is opgericht in januari 2013 door Pieter Zeeman uit Urk. Zeeman Mariflex is voornamelijk actief in de sectoren bagger, offshore, binnenvaart en GWW. Onze missie is om doelgericht en met korte communicatielijnen mensen en werk zo effectief als mogelijk samen te brengen. 

Belangrijke uitgangspunten daarbij zijn betrokkenheid, eerlijkheid en kwaliteit. Wensen van werkzoekenden en opdrachtgevers staan hierbij centraal. Voor de werkzoekende en de opdrachtgevers betekend dit concreet: luisteren naar uw wensen en dit vertalen naar oplossingen en afspraken die nagekomen kunnen worden. Zeeman Mariflex gaat actief voor u aan de slag en bouwt op die manier op een ontspannende en transparante manier een duurzame relatie met u op.

Zeeman Mariflex

Wij werken voor U

U voorstellen aan bedrijven of personen die overeenkomen met uw profiel en wensen. Zeeman Mariflex zoekt de best passend baan voor jou!